Privacystatement

Over Meegeven.nl
Meegeven.nl is een onafhankelijk platform, mogelijklijk gemaakt door Marieke Henselmans en SNS
Meegeven.nl is een proef. Het doel van de proef is om te testen hoe de afhandeling van een overlijden van een dierbare makkelijker kan worden gemaakt voor de nabestaanden. Hiermee onderzoeken we hoe we mensen het beste digitaal kunnen helpen bij de afwikkeling van een overlijden. De proef loopt in eerste instantie tot 1 september 2019. Daarna evalueren we hoe waardevol deze site is voor nabestaanden. We informeren de gebruikers van Meegeven.nl over de uitkomst via email.

Delen met anderen
Meegeven.nl heeft geen inzage in uw persoonsgegevens en verstrekt deze ook niet aan derden.

Persoonsgegevens invullen op Meegeven.nl
In de beveiligde omgeving van Meegeven.nl (achter de knop ‘inloggen’) kunt u persoonlijke gegevens invullen. Deze gegevens worden opgeslagen op een server van SNS, maar SNS heeft hier geen toegang toe. Deze server staat in een beveiligde omgeving van SNS. De gegevens worden bewaard totdat u deze zelf verwijdert óf als de proefperiode van Meegeven.nl eindigt. Als de proefperiode wordt beëindigd dan brengen wij u daarvan van te voren via email op de hoogte.

Wat is een persoonsgegeven?
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot jou als persoon. Denk aan je naam, je adres, je e-mailadres en je IP adres. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens vind je meer informatie over de definitie van persoonsgegevens.

Waarom Meegeven.nl persoonsgegevens nodig heeft
Meegeven.nl verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen (per email) als u daar om verzoekt. Vaak is dit in het kader het (mogelijk toekomstig) uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Daarnaast verwerken we persoonsgegevens wanneer we gebruikersonderzoek doen. Dit kan bijvoorbeeld een gebruikerstest of interview zijn op een locatie waar we u uitnodigen (on site onderzoek), of een online enquête of een (telefonisch) gebruikers-onderzoek.

Hoe lang Meegeven.nl de persoonsgegevens bewaart
Meegeven.nl bewaart uw persoonsgegevens nooit langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Wanneer u uw Meegeven.nl account verwijderd dan worden al uw gegevens verwijderd van onze systemen. Dit is onomkeerbaar.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Meegeven.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Meegeven.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren en de dienstverlening te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Meegeven.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Meegeven.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Meegeven.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Meegeven.nl heeft hier geen invloed op.

Meegeven.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om via uw Meegeven.nl account uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Wanneer u uw Meegeven.nl account verwijderd dan worden al uw gegevens verwijderd van onze systemen. Dit is onomkeerbaar.

Beveiligen
Meegeven.nl neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Meegeven.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Meegeven.nl.

Gegevens SNS
Het hoofdkantoor van SNS is gevestigd op: Croeselaan 1, 3521 BJ Utrecht.
SNS is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 16062338

© 2019 Meegeven.nl is een initiatief van Marieke Henselmans en SNS.

Privacy  |  Contact