Over Meegeven.nl

Meegeven.nl is een initiatief van journalist Marieke Henselmans en SNS.
Het is een onafhankelijk platform voor iedereen die van dichtbij te maken krijgt met een overlijden. Dan kun je immers wel wat hulp gebruiken.

Hier lees je waarom.

Rompslomp

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. In deze periode wil je het liefst zo min mogelijk bezighouden met allerlei financiële en administratieve rompslomp.

Heb je in deze situatie gezeten, dan weet je dat je nogal wat gegevens, wachtwoorden en persoonlijke wensen nodig hebt.

Kwetsbare periode

Het afwikkelen van een overlijden is complex. Veel dingen doe je voor het eerst. Je moet belangrijke (financiële) beslissingen nemen terwijl je verdrietig bent. De eerste al binnen enkele uren na het overlijden! En je wilt het graag goed doen.

Hulp

Marieke Henselmans en SNS vinden het belangrijk dat mensen goed op de hoogte zijn van de financiële en administratieve gevolgen van een overlijden. Dat doen wij met Meegeven.nl, een onafhankelijke plek waar allerlei informatie en tips te vinden zijn die je helpen bij het afwikkelen van een overlijden.

Bereid jouw nabestaanden voor

Via Meegeven.nl kun je gratis een Nabestaandenplan maken waarin je allerlei zaken  vastlegt. Denk aan je uitvaartvaartwensen, financiën, maar ook een overzicht van alle lopende abonnementen. Zo hebben je nabestaanden alles overzichtelijk bij elkaar.

Alle gegevens die je vooraf meegeeft, maakt het voor nabestaanden achteraf 10x makkelijker om een overlijden af te wikkelen.

© 2019 Meegeven.nl is een initiatief van Marieke Henselmans en SNS.

Veelgestelde vragen  |  ​Privacy & Disclaimer  |  Contact