Veelgestelde vragen

Antwoord: Meegeven.nl is initiatief van SNS Bank in samenwerking met Marieke Henselmans, journalist en auteur van (o.a.) de boeken: ‘Laat je niet kisten door de commercie’ en ‘Wegwijzer voor nabestaanden’.

Antwoord: SNS wil ik er graag zijn voor klanten op ieder moment in hun leven. Meegeven.nl biedt informatie rondom overlijden zowel voor, tijdens als na het overlijden. De kennissite en de digitale kluis met nabestaandenplan helpen om het hele life event overlijden beter af te wikkelen, niet alleen het financiële gedeelte met de bank. Hierdoor wordt het voor nabestaanden 10 keer gemakkelijker om zaken te regelen.

Antwoord: Deze versie van Meegeven.nl is gratis. We zijn samen met gebruikers van Meegeven.nl aan het kijken hoe we de onkosten van de site kunnen dekken. Bijvoorbeeld door een betaald (premium) account of betaald persoonlijk advies en ondersteuning.

Antwoord: De proefversie van Meegeven.nl is gratis. We zijn samen met gebruikers van Meegeven.nl aan het kijken hoe we de onkosten van de site kunnen dekken. Bijvoorbeeld door een betaald (premium) account of betaald persoonlijk advies en ondersteuning.

Antwoord: Nee, Meegeven.nl heeft geen toegang tot je persoonlijke gegevens. Alleen het emailadres mag door Meegeven.nl gebruikt worden voor evaluatie doeleinden (= online enquête of nieuwsbrief met een uitnodiging tot meedenken hoe we de site kunnen verbeteren).

Antwoord: de kluis van Meegeven.nl is net zo veilig als SNS Internetbankieren, waar je ook met een gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen (SNS Digicode).

Antwoord: In dit demo-filmpje wordt precies uitgelegd hoe de kluis en het plan werkt.

Antwoord: Nee, in deze versie van Meegeven.nl is dit nog niet mogelijk.

Antwoord: Nee, in deze versie van Meegeven.nl is dit nog niet mogelijk.

Antwoord: Nee, in de proefversie van Meegeven.nl is dit nog niet mogelijk.

Antwoord: Op de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via de link ‘wachtwoord vergeten?’

Antwoord: Ja, als je inlogt vind je onderaan de overzichtspagina de link ‘Opheffen van je account’, waarmee je jouw account en jouw gegevens permanent kunt verwijderen.

Antwoord: Neem via email contact op met Meegeven.nl: info@meegeven.nl

© 2019 Meegeven.nl is een initiatief van Marieke Henselmans en SNS.

Veelgestelde vragen  |  ​Privacy & Disclaimer  |  Contact